Седмицата на Ивайло Захариев в “Месецът на малките”

В рамките на 4 седмици каним 4 известни личности, които предизвикват Даро да приготви любимите им детски вкусотийки! А цялата печалба от продажбите отива за #малките и тяхната кампания през 2016-та година.

Първи е Ивайло Захариев, който ни предизвика с детския си спомен за палачинки със сирене и сладко. Нашият отговор е … палачинки с овче сирене и домашно приготвено сладко от горски плодове (малини, къпини, боровинки, ягоди).

ivaylo-pancakes

В рамките на една седмица ще предлагаме “Палачинките на Ивайло”, а печалбата ще отиде при Фондация „Надежда за малките“, която създава условия, близки до семейните и обгръща с обич и индивидуална грижа бебета и малки деца в прехода от криза в семейството към изграждането на сигурна и устойчива семейна среда в два центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) наречени Малките къщи. Повече информация на сайта на фондацията.

Ивайло Захариев (роден на 4 октомври 1984 г.) е български театрален и кино актьор, известен с ролята си на доброто ченге под прикритие Мартин в сериала на БНТ „Под прикритие“, както и с активната си гражданска позиция по теми, свързани с наркозависимости, достъп до информация и култура на глухите, съхраняване на брака и семейството като обществена ценност, християнски ценности и други.

Имате коментар?