Седмицата на Марта Вачкова в “Месецът на малките”

Втората седмица от месецът на малките при нас е с кулинарния детски спомен на Марта Вачкова. Тя свързва детството си с нещо много познато и на нас – пържените бабини мекици. Затова тази седмица те няма да са само до 10.30 часа – можете да ги намерите при нас през целия ден и така да помогнете на Фондация “Надежда за малките”.

Марта Вачкова е българска актриса и телевизионна водеща. Тя е родена през 1959 година в София. Дъщеря е на известния актьор Григор Вачков. Завършва Висшия институт за театрално изкуство „Кръстю Сарафов“. Придобива известност през 90-те години в телевизионните предавания „Ку-ку“ и „Каналето“. През следващите години работи в театъра и киното и води сутрешно телевизионно предаване по Канал 1 на БНТ.

Фондация „Надежда за малките“ създава условия, близки до семейните и обгръща с обич и индивидуална грижа бебета и малки деца в прехода от криза в семейството към изграждането на сигурна и устойчива семейна среда в два центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) наречени Малките къщи. Повече информация на сайта на фондацията.

Имате коментар?