Седмицата на Орлин Павлов в “Месецът на малките”

В рамките на 4 седмици каним 4 известни личности, които предизвикват Даро да приготви любимите им детски вкусотийки! А цялата печалба от продажбите отива за #малките!

Третата седмица от “Месецът на малките” при нас отново ухае на детски спомени. Този път – на Орлин Павлов. Неговият спомен е свързан с шоколад и затова ние отговорихме с легендарния си шоколадов мъфин, този път с фин тъмен и млечен белгийски шоколад на парченца.

tripple-choco

Орлин Павлов е роден на 23 април 1979 г. в град София. Любовта му към музиката е наследствена. Родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години. Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран. На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално – експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС“ която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди. След четири години с група “Каффе“ през 2006 г. Орлин Павлов започва самостоятелна кариера. Многообразните му изяви показват, че освен талантлив певец Орлин Павлов е и прекрасен актьор и танцьор.

Фондация „Надежда за малките“ създава условия, близки до семейните и обгръща с обич и индивидуална грижа бебета и малки деца в прехода от криза в семейството към изграждането на сигурна и устойчива семейна среда в два центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) наречени Малките къщи. Повече информация на сайта на фондацията.

 

Имате коментар?