Сирена и млека

Ние работим с най-добрите, които могат да предложат качествен продукт на добра цена, коректно отношение и редовни доставки. Това и не само това е причината да се доверим за Олимпус България за доставките на част от млечните продукти: краве и овче сирене, прясно мляко, сметана, заквасена сметана.

Прясното им мляко (3.5%) е най-доброто (според нас) на пазара и с него квасим нашето си кисело мляко, от което после правим айряна (и не само).

Олимпус България

Млечните продукти OLYMPUS се произвеждат от няколко компании, притежание на едно семейство, в което вече трето поколение се занимава с обработка на млякото. Ето защо можем да говорим за традиция при млечните продукти OLYMPUS . През 1999 закупихме и реновирахме производствена фабрика в Румъния; по-късно, през 2000, открихме нова  фабрика за производство на сирене в България (Сливен). През 2005 влязохме на пазара за натурални сокове, а през 2007 организирахме наша собствена дистрибуторска мрежа в Румъния и България. През 2008 придобихме Родопи Милк Индъстри (Гърция, Ксанти).”… вижте повече за тях на сайта им.

Имате коментар?